Nagyításhoz kattintson a képre!

Pickup 4x4 Fesztivál

2019-ben immár harmadik alkalommal rendezzük meg a Pickup 4x4 fesztivált. Aki volt az első kettőn, tudja, hogy milyen jó volt a hangulat, de azt már előre be szeretnénk jelenteni, hogy az idei még ennél is jobb lesz!

Rengeteg meglepetést tartogatunk a számotokra, a részletekkel hamarosan jelentkezünk! Addig kérlek válaszoljatok pár kérdésre, hogy a programokat úgy alakítsuk ki, hogy azok a számotokra a legmegfelelőbbek legyenek! Hamarosan jönnek majd a részletek, addig is minden választ köszönünk előre is!

https://festival.pickup4x4.eu/

Aug. 30., 12:00 – szept. 1., 8:00
Piliscsév MX
Topol u. 4., Piliscsév, 2519

Szervező: pickup4x4.hu
Jegyek: www.pickup4x4.hu

Instruktoraink mindenkit megismertetnek a pickup és 4x4 vezetéstechnikai alapokkal és valós off-road környezetben próbálhatja ki mindenki saját pickup vagy 4x4-es autóját, felügyelt körülmények között, szakmai segítséggel. A kezdőtől a profi szintig, mindenkinek tudunk majd vezetéstechnikai segítséget nyújtani.

A helyszínen folyamatosan lesznek új autó bemutatók, így nem csak „szalon körülmények” között lehet azokat kipróbálni, hanem élesben változatos terepviszonyok között is. Aki elég bátor, az kipróbálhatja a mobil off-road rámpa extrém emelkedőjét és lejtőjét illetve az autóhintáját és garantáltan olyan élményben lesz része amit nem fog könnyen elfelejteni! Monster Truck utasnak is jelentkezhet bárki, sőt a bátrabbak akár vezethetik is, ez is garantáltan olyan élmény amit nem igazán lehet hétköznapinak nevezni.

Azok számára akik el szeretnének lesni egy-két vezetéstechnikai fogást, ajánljuk az épített off-road pályát, ahol saját autót vezetve instruktori segítséggel lehet végigmenni a különféle terepakadályokon, rámpán, vizesárkon, rázóköveken, emelkedőn és lejtőn akár extrém oldaldöntött helyzetben is.

Több gyerekprogram is lesz a fesztiválon. Fontosnak tarjuk, hogy a gyerekek időben megtanulják a közlekedési szabályokat, erre találtuk ki a Miniringet, ahol játékos formában tehetik ezt meg.

Mivel tud többet egy épített pickup vagy 4x4-es autó a „gyári” társaihoz képest? Most garantáltan kiderül majd, gyertek el és nézzétek meg vagy próbáljátok ki! Mi az a terepszög, rámpaszög, futóműemelés, body kit? Hogyan kell szakszerűen csörlőzni és terepváltót használni? Erre mind mind választ adnak tapasztalt kollégáink és instruktoraink és ha kis szerencséd van könnyen összefuthatsz „Dakaros” versenyzőkkel is akik biztosan tudnak majd sok érdekes dolgot mesélni a tereprally autókról is. Több Pickup és 4x4-es autót várunk külföldről is.

A színpadon folyamatosan lesznek különféle autóbemutatók, játékos vetélkedők, díjátadások. A fesztiválra várjuk a Pickup és 4x4 szépségverseny díjazottjait így különleges és extrém autókban sem lesz hiány.
  

Települések Piliscsév közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Koncertek és fesztiválok, Sportprogramok
helyszín
  • Természeti környezetben
Település ismertető
  • Piliscsév

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat . Addig tekintse meg környéki programokat és a szint...

Szállások Piliscsévenés környékén


Telefon: (+36) 30 985 8991
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu